• ShutterstockVerfpotten2
 • ShutterstockVerfpotten1

 • Schilderwerk

  Schilderwerk

  Schilderwerk is onze specialisatie. Denk dan met name aan het aflakken van o.a. houtwerk zoals deuren, kozijnen en kasten. Houtwerk, kunststof, metaal, alles wordt van een nieuwe verflaag voorzien. Bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw is het zo nu en dan nodig het houtwerk te schilderen. Kozijnen van deuren en ramen. Ook de deuren zelf. Voor een goede levensduur van het buitenschilderwerk is het zelfs noodzakelijk dat het schilderwerk en ook het kitwerk aan de binnenkant in goede conditie zijn. Anders kan er alsnog vocht van binnenuit in het hout trekken met alle gevolgen van dien.

  Wij verzorgen al uw schilderwerk. We hebben oog voor details, letten op het kitwerk en constructieve details. Daardoor is de levensduur van het schilderwerk gewaarborgd.
  Er is tegenwoordig een ruime keuze in kwalitatief hoogstaande lakken. Natuurlijk wordt er uitsluitend gewerkt met oplosmiddelarme producten. Deze lakken op acryl en polyurethaanbasis hebben inmiddels dezelfde kwaliteit als de traditionele verven. Ook in hoogglans zijn er ruim voldoende mogelijkheden.
  Met name de hoogglanslak van Sikkens is de enige watergedragen lak die de glansgraad van de traditionele lakken evenaard.

  Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij leveren kwaliteit voor een scherpe prijs.

 • Wandafwerking

  Wandafwerking

  Wij maken uw wanden strak en glad met glasvezelbehang voor scherpe prijzen. Vraag hiervoor bij ons naar de actuele prijs.

  Dit is inclusief:

  ·         Glasvezelbehang materiaal

  ·         Glasvezellijm materiaal

  ·         Afwerking van de behangklare wanden in uw nieuwe woning met standaard glasweefsel behang.

  ·         Na het behangen en voor het sauzen worden de wandhoeknaden, langs het plafond en langs de binnendeur kozijnen gekit met crack-free kit.

  ·         Eénmalig sausen met een dekkende, professionele latex in een lichte kleur. Bijvoorbeeld wit of RAL 9010.

  ·         Geen voorrijkosten

  ·         Prijs inclusief BTW

  ·         Ons afval wordt na de werkzaamheden door ons meegenomen en afgevoerd.

  ·         In tegenstelling tot stucwerk hoeven radiatoren niet verwijderd te worden. Wij plakken en sauzen tot circa 10 centimeter achter de radiator langs.

  ·         Het verwijderen van schakelaars en wandcontactdozen en het terugplaatsen ervan wordt door ons verzorgd. Thermostaten en gevoelige apparaten laten we zitten.

 • Kitwerk

  Kitwerk

  Uw kitwerk is bij ons in vertrouwde en vakkundige handen. Badkamer, toilet, keuken; met professioneel kitwerk blijft alles langer in goede staat. Goed deskundig kitwerk is de basis voor een goed, duurzaam behoud van uw woning.
   

  Enkele tips :

  Gebruik buiten absoluut geen acrylaat kit. Acrylaat kit is een kit op waterbasis en is niet geschikt om buiten te gebruiken. Deze kit zal veel eerder gaan scheuren aangezien deze veel minder elastisch is dan duurzame kitten en door de weersinvloeden veel eerder wordt aangetast. Als buiten beglazingskit gebruiken we zelf Den Braven Hbriseal 2-ps. Dit is een stroperige relatief moeilijk te verwerken kit maar uiterst duurzaam en blijft goed elastisch. Al 11 jaar zeer positieve ervaringen mee. Ook is het belangrijk om na het kitten deze te gronden zodat de aflak er goed op hecht. We komen als schilder nog te vaak tegen dat er gelijk is afgelakt op de kit waardoor de verf makkelijker bladdert of scheurt t.g.v. de weersinvloeden.

  Kitten van kieren

  Veel mensen vinden het netter om buiten de kieren tussen steen en houtwerk af te kitten met acryllaatkit of zelfs siliconenkit. Dit is echter absoluut niet raadzaam. De kieren tussen de stenen en het houtwerk zorgt er namelijk voor dat vocht uit de stenen beter een uitweg vindt. Wie deze randen en kieren dichtstopt, maakt kans op bladderende kozijnen. Het vocht zoekt op een gegeven moment toch een uitweg.

   

 • Houtrot Renovatie

  Houtrot Renovatie

  Kent U de huidige staat van Uw kozijnen ? Vaak ziet u het niet aan de buitenkant. Houtrot steekt vaak ongemerkt de kop op en is de belangrijkste oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van Uw woning.
  Slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk is vaak de oorzaak. Het herkennen, voorkomen en behandelen ervan vereist het nodige vakwerk.

  Wanneer treedt houtrot op ?

  Houtrot treedt op daar waar onvoldoende behandeld hout langdurig in aanraking komt met vocht. Het treedt vaak als eerste op bij kozijnen en verbindingen. Als er niet goed is af-gekit kan er water bij het hout komen, wat daar ook blijft staan.
  Behalve goed schilderwerk is dus ook goed afkitten van groot belang om houtrot te voorkomen.

  Hoe herkent U houtrot ?

  U kunt vergevorderd houtrot zelf wel herkennen. Let hierbij op de volgende kenmerken :
  - Blaasvorming onder de verflaag en onthechting hiervan
  - Barsten in de verflaag
  - Lokale holten en indeukingen in de lengterichting van het hout
  - Bruine of zwarte verkleuring van het ongeverfde hout
  - Het loslaten van delen van het hout

  Maar om het eerste begin van houtrot te ontdekken is vaak een geoefend oog noodzakelijk. Een goede inspectie door een vakman kan later veel kosten besparen. In goed overleg en met vakkundig advies, kunnen wij ervoor zorgen dat Uw kozijnen, deuren enzovoort nog lange tijd meegaan zonder U op al te hoge kosten te jagen.

  Sigma Flexidur

  Wij werken met het systeem : Sigma Flexidur Fix, Sigma Flexidur Rapair/ZK en WK. Omschrijving

  Sigma Flexidur is een blijvend elastisch en goed hechtend tweecomponenten reparatiemiddel. Hiermee voert u effectieve, duurzame houtreparaties uit, bij temperaturen tussen de 0°C en 30°C. Sigma Flexidur is bijzonder geschikt voor pastareparatie, lamineren en deelkozijnrenovatie.Gebruik dit reparatiemiddel ook voor het afdichten van scheuren en openstaande houtverbindingen.

  Dit systeem bestaat al jaren en is in die tijd uitgegroeid tot top produkt op het gebied van preventief en curatief onderhoud van geveltimmerwerk. Met dit systeem is het mogelijk houtwerk duurzaam te behouden en zo nodig te renoveren. Kostbare vervanging van kozijnen en andere gevelelementen kan achterwege blijven.

  We kunnen veel, maar mocht het ondanks alles toch te laat zijn voor uw kozijn of deur, dan kunt U ook deze herstelwerkzaamheden aan ons overlaten. Wij werken samen met een professioneel team van timmerlieden die met zo min mogelijke kosten zullen zorgen voor een maximaal resultaat.

 • Renovatiewerk

  Renovatiewerk

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
 • Totaalonderhoud

  Totaalonderhoud

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.